Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Lin's Mode en Wonen

Gasthuisstraat 1b,

 8261 BS   Kampen

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

De algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Lin's mode en wonen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder inschrijvingsnummer 74745182 zijn van toepassing op iedere aankoop van artikelen. Bij het aankopen gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.


Prijzen

Alle genoemde prijzen staan vermeld in Euro’s, inclusief BTW. Over de prijzen vinden geen onderhandelingen plaats.


Let op: uw tegoed op verkochte inbreng is een jaar geldig!

Na een periode van een jaar (vanaf datum inbreng goederen) wordt uw tegoed op verkochte inbreng uit de administratie van Lin's mode en wonen gehaald en is dus niet meer opeisbaar!


Beschadigde artikelen na aankoop kunnen niet worden geretourneerd.


Voorwaarden retour kleding:

- retour kleding binnen 5 dagen inclusief aankoop bon.

- artikel is onbeschadigd en ongedragen.

- artikel is voorzien van aankooplabel en merklabel.

- U ontvangt een tegoedbon i.p.v. geld, te besteden bij Lin's Mode en Wonen (tegoedbon is niet inwisselbaar voor geld).


Vragen of klachten

Alle vragen kunnen gesteld worden via email en/of het contactformulier op de website van Lin's mode en wonen en worden zo snel mogelijk beantwoord. Indien u een klacht heeft kunt u dit ook via het contactformulier van Lin's mode en wonen kenbaar maken. Elke klacht wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en samen met u zal er naar een oplossing worden gezocht.


Aansprakelijkheid

1. De informatie op deze site heeft als doel bezoekers en klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Lin's mode en wonen stelt de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samen en alle gegevens worden zo accuraat mogelijk weergegeven. Treft u onvolkomenheden aan, dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier. Lin's mode en wonen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die (in)direct voortvloeit uit het gebruik van (informatie uit) deze website. Aan de inhoud van gegevens en aangeboden informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Lin's mode en wonen is niet aansprakelijk voor het niet beschikbaar of toegankelijk zijn van deze site ten gevolge van enige storing of onderhoud. Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud.

2. Kleuren van artikelen die afgebeeld staan op deze website kunnen afwijken van het origineel. Dit kan te maken hebben met de manier van fotograferen, belichting, opmaak of de instelling van uw computer. Lin's mode en wonen kan derhalve nooit aansprakelijk gehouden worden voor kleurafwijkingen van de afbeeldingen op de website ten opzichte van het origineel.


Copyright

De informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder uitdrukkelijke toestemming van Lin's mode en wonen niet worden gebruikt.