Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Lin's Mode en Wonen

Gasthuisstraat 1b,

 8261 BS   Kampen

Let op: Vanaf heden kunt u geen kleding meer inbrengen!Woonaccessoires kunt u niet inbrengen!


Regels voor het inbrengen van kleding:


Lin's mode en wonen neemt alleen dames (merk)kleding in (dus geen Hema, Primark, C&A, Zeeman enz.) dat schoon en onbeschadigd is (geen kapotte- of ontbrekende delen en labels er niet uitgeknipt zijn).


De door u aangeboden kleding dient recentelijk te zijn gewassen, zo nodig gestreken, en vlekvrij te zijn. 


Sieraden, schoenen, riemen en tassen worden in principe niet ingenomen, uitzonderingen daargelaten.


Wat wordt niet ingenomen: ondergoed, nachtkleding, sokken, zwemkleding, hoeden en petten.


U kunt uw kleding inbrengen op afspraak of bij voorkeur 's ochtends (zie openingstijden winkel) in een doos of tas. Vergeet niet uw naam en klantnummer er op te zetten.


Na het selecteren dient u de niet geselecteerde kleding meteen mee terug te nemen.


De prijzen van de kleding en andere aangeboden artikelen worden door Lin's mode en wonen bepaald. Van de opbrengst krijgt u 40% vergoeding.


Het uit laten betalen van kledingopbrengst dient u minimaal 1 dag van te voren aan te geven i.v.m. voldoende kasgeld. Dit kan telefonisch of via de mail. Tegoeden onder 25 Euro worden cash uitbetaald , boven 25 Euro kunnen tegoeden per bank worden overgemaakt. U wordt hier tijdig over geïnformeerd.

I.v.m. de administratie is het tegoed niet inwisselbaar voor nieuwe kleding en/of nieuwe woonaccessoires maar alleen voor 2e hands kleding.


Uw inbreng zal gemiddeld 8 weken in de winkel blijven. Het is mogelijk dat de prijs van uw kleding na een aantal weken wordt bijgesteld.


Een gekocht artikel kan binnen 2 dagen geruild worden in de winkel mits het artikel zich in dezelfde staat bevindt als bij aankoop en het originele prijskaartje er nog aan zit.


Ingebrachte goederen die na 8 weken niet verkocht zijn gaan naar een goed doel. 

Of in overleg met Lin's mode en wonen (Lin) dient u de niet verkochte kleding op de afgesproken datum zelf weer uit de kledingrekken te halen.

U dient zelf de ingebrachte en hoeveelheid kleding in de gaten te houden.


Lin's Mode en Wonen besteedt de grootste zorg aan uw ingebrachte goederen. Zoekgeraakte of gestolen goederen worden niet vergoed. Tevens zijn uw ingebrachte goederen niet verzekerd tegen brandschade, verlies en/of diefstal en waterschade.

Let op: inbrengen van uw goederen is geheel op eigen risico en eenmaal ingebracht niet meer terug te vorderen. Zie ook verder de Algemene voorwaarden.

0